Actie: PlusOnline Lezersaanbieding

Speciaal voor u als PlusOnline lezer biedt galerie Hamming Van Seventer een aantrekkelijke korting van € 250 euro op topkwaliteit tapijten. Claim uw korting vandaag nog én ontvang de voucher per e-mail.

Hamming van Seventer is een galerie, voortgekomen uit een oud Armeens familiebedrijf en gespecialiseerd in handgeknoopte nomadische tapijten uit diverse oorsprong landen zoals Iran, India, Afghanistan en Turkije.

De combinatie van uitsluitend A-kwaliteit tapijten met een eerlijk advies én scherpe prijzen is succesvol gebleken: de Groningse galerie werd al snel uitgebreid met een galerie in Amstelveen. Eind 2018 hebben we onze derde galerie in Hilversum geopend. Komt u gerust eens langs.

Speciaal voor u als PlusOnline lezer ontvangt u een kortingsvoucher ter waarde van €250,- om te besteden in één van onze vestigingen. Vul onderstaand formulier in om de voucher per e-mail te ontvangen en bezoek de voor u dichtstbijzijnde vestiging in Groningen, Hilversum of Amstelveen. Wij ontvangen u graag.

 

Vul in en claim uw korting van € 250 euro:

* verplicht

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Kelim.nl:

 

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website. Lukt het u niet om aan te melden? Neem dan contact op met info@kelim.nl

Hamming Van Seventer maakt gebruik van Mailchimp als marketingplatform. Om uw voucher aan te kunnen bieden moeten wij uw gegevens opslaan en verwerken. Door op onderstaande knop te klikken gaat u hiermee akkoord. Leer meer over de wijze waarop MailChimp uw privacy beschermt op https://mailchimp.com/legal/.