Reiniging en RestauratieGeef je vloerkleed de zorg die het verdient! 

Een vloerkleed is prachtige aanvulling op je interieur. Het geeft warmte, sfeer en comfort aan elke ruimte. Maar na verloop van tijd kan een vloerkleed vuil en vlekken verzamelen, wat de uitstraling aantast. Daarom is het belangrijk om je vloerkleed regelmatig professioneel te laten reinigen.

Bij Hamming en Van Seventer bieden wij een exclusieve reinigingsservice aan. Wij herstellen jouw prachtige handgemaakte vloerkleed en zorgen dat deze weer jaren meekan. Hier hebben wij een team van de beste specialisten voor die met zorg jouw kleed in ere herstellen. Meer weten? Neem contact met ons op.

winkel hilversum hamming van seventer perzische tapijten kelims

Hoe gaan wij te werk?

  • Verwijdering van diepgeworteld vuil en stof

Zelfs met regelmatig stofzuigen kunnen er nog steeds vuil en stofdeeltjes in de vezels van je vloerkleed achterblijven. Onze professionele reinigingstechnieken zorgen ervoor dat dit diepgewortelde vuil grondig wordt verwijderd, waardoor de levensduur van je vloerkleed wordt verlengd.

  • Behoud van kleur en textuur

Door je vloerkleed regelmatig professioneel te laten reinigen, behoudt het zijn oorspronkelijke kleur en textuur. Vuil en vlekken kunnen ervoor zorgen dat de kleuren vervagen en de vezels plat gaan liggen. Met onze specialistische reinigingstechnieken worden deze problemen aangepakt, waardoor je vloerkleed er weer als nieuw uitziet.

  • Verwijdering van allergenen en geurtjes

Vloerkleden kunnen allergenen, zoals stofmijt en pollen, bevatten die allergische reacties kunnen veroorzaken. Ook kunnen er geurtjes ontstaan door huisdieren of morsen. Wij verwijderen niet alleen deze allergenen en geurtjes, maar zorgen er ook voor dat je vloerkleed weer fris ruikt.

Veelgestelde vragen

  • Hoe vaak moet ik mijn vloerkleed laten reinigen?

Het wordt aanbevolen om je vloerkleed minstens één keer per 2 jaar professioneel te laten reinigen. Als je huisdieren hebt of als er intensief gebruik wordt gemaakt van je vloerkleed, is het raadzaam dit vaker te doen.

  • Is een professionele reiniging veilig voor mijn vloerkleed?

Ja, professionele reiniging is veilig voor de meeste vloerkleden. Ons deskundige team maakt gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en -technieken om ervoor te zorgen dat je vloerkleed niet beschadigd raakt tijdens het reinigingsproces.

  • Kan ik mijn vloerkleed zelf reinigen in plaats van het professioneel te laten doen?

Hoewel het mogelijk is om je vloerkleed zelf te reinigen, kan dit leiden tot beschadigingen en onvoldoende verwijdering van vuil en vlekken. Onze reiniging garandeert een grondige en effectieve reiniging van je vloerkleed, zodat het zijn prachtige uitstraling behoudt.

Geef je vloerkleed de beste zorg en maak vandaag nog een afspraak voor een professionele reiniging. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar info@kelim.nl. Wij nemen dan contact met je op en zorgen voor een offerte op maat. Wij reinigen al vanaf 35 euro per m2 

Kelim.nl levert en reinigt de mooiste vloerkleden sinds 1994. Kom langs in 1 van onze 3 galeries voor meer informatie of neem contact met ons op.