Kies je handgemaakte Perzische tapijt

Posted by Gijs Hamming on

Handgemaakte Perzische vloerkleden: Ambacht en elegantie

Zoek je een uniek vloerkleed dat luxe en artistieke schoonheid uitstraalt? Dan zijn handgemaakte Perzische vloerkleden jouw ideale keuze. Deze tijdloze stukken, gewaardeerd voor hun vakmanschap en esthetische waarde, zijn al eeuwenlang een teken van absolute en tijdloze kwaliteit.

Een handgeweven erfgoed 

Handgeweven in Iran, belichamen Perzische vloerkleden eeuwenoude tradities, doorgegeven van generatie op generatie. Elk kleed, geweven door ambachtslieden, is een uniek kunstwerk. Van rijke kleurencombinaties tot complexe patronen, ze zijn een bewijs van oog voor detail en klasse.

Duurzaamheid en kwaliteit

Meer dan enkel een decoratief pronkstuk, is een handgemaakt Perzisch vloerkleed een investering in duurzaamheid. Ze blijven generaties lang mooi, behouden hun kleur en vorm, zelfs na intensief gebruik.

Voor elke stijl en ruimte

Of je nu een klassiek of modern interieur hebt, er is een Perzisch vloerkleed dat bij jouw stijl past. Ze voegen een gevoel van grandeur toe aan elke ruimte, of het nu de woonkamer, slaapkamer of het kantoor is.

Kies voor traditie

Bij de keuze van een Perzisch vloerkleed spelen verschillende factoren een rol. Overweeg het formaat, de kleuren, patronen en natuurlijk jouw persoonlijke voorkeur. Investeer in een kleed van Kelim.nl voor gegarandeerde authenticiteit en kwaliteit.

Een handgemaakt Perzisch vloerkleed transformeert elke ruimte. Kies voor traditie en vakmanschap en geniet dagelijks van deze artistieke pracht.

Galerie Hamming Van Seventer sinds 1994

Wij zijn sinds 1994 gevestigd in de binnenstad van Groningen. De winkel, die voortgekomen is uit een oud Armeens familiebedrijf, heeft een uitgebreide collectie kwalitatief hoogwaardige kelims en perzen, die voornamelijk uit Turkije, Afghanistan en Iran afkomstig zijn.

Sinds 2007 hebben wij een tweede vestiging in Amstelveen en sinds 2018 een derde vestiging in Hilversum.

Kom langs in 1 van onze winkels en ontdek meer dan 2000 unieke vloerkleden met elk een eigen verhaal. 

Populaire Perzische vloerkleden:
  • Kashan
  • Tabriz
  • Isfahan
  • Nain
  • Bijar

Newer Post →